Actie!! Rijbewijspakket

Wat houdt dit in? U koopt voor 1850 euro een pakket met daarin 35 uur rijles, een tussentijdse toets , een gezondheidsverklaring en het praktijkexamen.


Er mag al begonnen worden met de praktijk maar ik zie nog veel te vaak dat de theorie erg laat of niet voor het einde van de pakketuren gehaald is of er niet eens aan begonnen is dus bij dit pakket is de voorwaarde dat de theorie voor het 16e praktijk lesuur in de pocket is! Dit in verband met aanvraag en de wachttijd van de toets en het praktijkexamen.

Wil je de theorie snel halen dan kun je terecht bij mijn collega van Theoriecentrum Amersfoort waar je 1 avond en de volgende dag een ochtend les krijgt met aansluitend het examen. Deze opleiding is erg goed en je hoeft thuis niets te doen. Maar natuurlijk is dit geheel vrijblijvend!
https://www.theoriecentrumamersfoort.nl/

Natuurlijk zijn er ook bundels en andere leuke acties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *